OFERITE SPECIALE

OFERTA AVANTAJOASA!!! CONSULTANTA IN VEDEREA CERTIFICARII CONFORM ISO 9001:2015 SI ACREDITARII LABORATOARELOR MEDICALE CONFORM ISO 15189:2013

  Referitor:
  1. Implementare si certificare sistem de management calitate conform SR EN ISO 9001:2015 in unitati medicale.
  2. Implementare si acreditare laboratoare medicale conform SR EN ISO 15189:2013

   Pentru a furniza incredere in serviciile medicale oferite de societatea dumneavoastra pentru diagnosticarea si ingrijirea pacientilor, respectiv efectuare analize medicale cat si pentru participarea la licitatii privind achizitia de servicii medicale, este necesar implementarea si certificarea unui sistem de management calitate conform standardului ISO 9001:2013, iar in cazul laboratoarelor de analize medicale implementarea unui sistem de management al laboratorului conform cerintelor standardului SR EN ISO 15189:2013.
   Mentionam ca in prezent se solicita acreditarea laboratoarelor medicale conform cerintelor standardului SR EN ISO 15189:2013: Laboratoare medicale. Cerinte particulare pentru calitate si competenta, standardul SR EN ISO / CEI 17025:2015, nemaifiind aplicabil pentru laboratoarele medicale.

   In acest sens va propunem :

   Activitatea de consultanta include:

   Firma nostra are o bogata experienta in domeniul:

   In acest sens, firma nostra a pregatit in vederea certificarii sau acreditarii peste 300 organizatii in diverse domenii, inclusiv laboratoare medicale cum sunt:

   Mentionam ca numai in ultimele zile s-au primit solicitari care sunt in curs de desfasurare cu Spitalul Penitenciar Jilava si Spitalul Penitenciar Rahova.
   Specialistii societatii noastre sunt auditori sefi la certificarea unor importante unitati medicale ca de exemplu:

   Firma S.C Prisma Quality Sistems S.R.L a condus programul CE de creare a infrastructurii calitatii in Republica Moldova in perioada 2003-2007care a cuprins :

   Desigur, competenta si experienta societatii noastre acopera si standardele ISO 14001, ISO 22000, SA 8000 si ISO 27001, daca aceste sisteme prezinta interes pentru organizatia dumneavoastra.
   Acestea sunt numai cateva din realizarile noastre in acest domeniu.
   Specialistii nostrii sunt lectori si auditori calificati prin Programe internationale, cu sute de audituri la activ, atat in tara cat si in strainatate.

Daca sunteti interesati, va rugam sa ne contactati in vederea elaborarii unor oferte specifice domeniului dumneavoastra de activitate.


Consultanta, instruire si audit in domeniul managementului calitatii, mediului, sigurantei alimentului, sanatatii si securitatii in munca, securitatii informatiei, acreditarii laboratoarelor si organismelor.
GRUPUL PRISMA

S.C. PRISMA S.R.L.
S.C. PRISMA QUALITY SISTEMS S.R.L.